Održana sjednica Uredničkog vijeća Katoličkog tjednika

U prostorijama Ordinarijata vrhbosanskog 7. ožujka 2017. s početkom u 15:00 sati održana je sjednica Uredničkog vijeća Katoličkog tjednika kojom je predsjedao vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić.

Sjednici su nazočili članovi vijeća preč. Mladen Kalfić kancelar, vlč. Miroslav Ćavar direktor medijskog centra VN, vlč. mr. sc. Josip Vajdner glavni urednik Katoličkog tjednika, mons. Ivo Tomašević generalni tajnik BK BiH, vlč. dr. sc. Šimo Maršić ravnatelj Centra za pastoral mladih i profesor na KBF-u, vlč. mr. sc. Vlatko Rosić ravnatelj KŠC-a “Sv. Franjo” u Tuzli i gospodin Brane Vrbić.

Na sjednici se analiziralo rad Katoličkog tjednika i njegov sadržaj te se zaključilo da tom tiskovinom katolička crkva u Vrhbosanskoj nadbiskupiji nastoji odgovoriti duhu vremena, izazovima i prilikama te stalno biti u službi nove evangelizacije.

Na sjednici se razgovaralo također o pokretanju novoga web portala u vlasništvu Katoličkog tjednika koji bi nosio naziv “Nedjelja”. Sam naziv portala “Nedjelja” ima svoje korijene u tjedniku koji je pod tim nazivom bio izdavan u Sarajevu davne 1922. godine.

Katolički portal “Nedjelja” trebao bi biti aktiviran u bliskoj budućnosti i dostupan čitateljima na internetu.

IMG_0650 IMG_0651 IMG_0654 IMG_0655