Skip to main content
Čestitka nadbiskupa Vukšića u povodu Kurban Bajrama

Čestitka nadbiskupa Vukšića u povodu Kurban Bajrama

Vrhbosanski nadbiskup metropolita i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić u povodu predstojećeg Kurban Bajrama uputio je 26. lipnja čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću.

„U povodu blagdana Kurban Bajrama, koji će muslimanski vjernici uskoro proslaviti kao blagdan sjećanja na Božje milosrđe i dobrotu te kao prigodu da, vršenjem djela milosrđa, pokažu svoju dobrotu prema članovima vlastite obitelji i solidarnost sa siromasima, prijateljima i susjedima, Vama, Vašoj obitelji, svim suradnicima i vjernicima Islamske zajednice želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost. I molim Božji blagoslov za sve ljude u Bosni i Hercegovini kako bi ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote i mira te međusobnoga prijateljstva, sloge i bratskih osjećanja“, naveo je nadbiskup Vukšić uz izraze poštovanja i želju za Božjim blagoslovom.

Čestitku istoga sadržaja poslao je također: vojnom muftiji Hadisu ef. Pašaliću, članu Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću, ministru obrane BiH Zukanu Helezu i generalu Senadu Mašoviću, načelniku Zajedničkoga stožera Oružanih snaga BiH.

D. K.